Societatea noastra

Ca sa dezvolti o zona trebuie infrastructura de transport. Plecand de la acest considerent acum 10 ani am inceput sa facem primii pasi in dezvoltarea de ambarcatiuni adaptate necesitatilor de transport din delta dunarii, atat marfa cat si persoane. Am creat ambarcatiuni versatile, rapide care sa vina in antampinarea nevoii de mobilitate atat a locuitorilor cat si a turistilor reducand dependenta de o infrastructura de transport pe apa care nu era adaptata nevoii de dezvoltare rapida a intregii zone.

Dezvoltarea exploziva a turismului in delta dunarii cat si in clisura dunarii a lansat o provocare pietei nautice din Romania. Viteza de adaptare a capacitatii de productie , un nivel ridicat de echipare si un bun sistem de verificare a calitatii ne-a permis sa venim in antampinarea cererii de pe piata.

Video

Despre noi

Acum in cadrul fabricii se produc ambarctiuni rapide si confortabile perfect adaptate pentru transport de persoane in regim de water-taxi de la 7m pana la 8.5m cu unul sau doua motoare , ambarcatiuni deschise pentru turism proiectate pentru a duce turistii si in locuri cu ape mici unde doar barcile pescaresti pot ajunge , ambarcatiuni adaptate pentru spinning, birdwatching si cele cu destinatie speciala.

Din necesitatea de a livra ambarcatiuni la cheie , am dezvoltat in cadrul fabricii o linie de productie remorci/trailere pentru transportul ambarcatiunilor asa numitele peridocuri de la cele de 5/6 m cu sarcina de 750 kg pana la 12m cu 3/4 punti si sarcini 3/4 tone si o linie de montaj motoare si echipamente electronice.

Fabrica este intr-o continua dezvotare fiind in ultimii ani cel mai mare furnizor de ambarctiuni tip water-taxi in Romania, Serbia, Croatia etc.