Societatea noastra

Ca sa poți dezvolta o zonă, infrastructura de transport este esențială. Plecând de la acest considerent, acum 10 ani am început să facem primii pași în dezvoltarea de ambarcațiuni adaptate necesităților de transport din Delta Dunării, atât pentru marfa cât și pentru persoane. Am creat ambarcațiuni versatile, rapide, care să vină în întâmpinarea nevoii de mobilitate, atât a localnicilor cât și a turiștilor, reducând dependența de o infrastructură de transport pe apă învechită, neadaptată nevoii de dezvoltare rapidă a întregii zone.

Dezvoltarea exploziva a turismului în Delta Dunării cât și în Clisura Dunării a lansat o provocare pieței nautice din Romania. Viteza de adaptare a capacității de producție, un nivel ridicat de echipare și un bun sistem de verificare a calității, ne-a permis să venim în întâmpinarea cererii de pe piață.

Video

Despre noi

În prezent producem ambarcțiuni rapide si confortabile, perfect adaptate transportului de persoane în regim de water-taxi, cu dimensiuni cuprinse între 7 m și 8.5 m, cu unul sau două motoare.

Producem modele variate de ambarcațiuni deschise, pentru turism, agreement, pescuit și vânătoare, proiectate pentru accesul și în locuri cu ape mici, unde doar bărcile pescărești pot ajunge, dar și ambarcațiuni versatile, adaptate nevoilor clientului, pentru spinning, birdwatching sau cu destinație specială.

Din necesitatea de a livra ambarcațiuni la cheie, am dezvoltat în cadrul fabricii o linie de producție remorci/trailere pentru transportul ambarcațiunilor, așa numitele peridocuri, de la cele de 5/6 m cu sarcina de 750 kg, până la 12 m cu 3/4 punți și sarcini 3/4 tone, dar și o linie de montaj motoare și alte echipamente electronice necesare la bordul ambarcațiunilor.

Fabrica este într-o continuă dezvotare, fiind în ultimii ani cel mai mare furnizor de ambarcațiuni tip water-taxi în Romania, cu prezență și în țările vecine: Serbia, Croația, Ungaria, etc.