• Vinci: 2250
  • Dispozitiv: KV 13
  • Osie: VGB 13

Detalii peridoc

Peridoc construit pe sasiu din teava rectangulara 80/40 zincat termic interior si exterior , echipat cu doua sine centrale si doua sau patru cale de sprijin laterlale reglabile pe inaltime, sistem port vinci fix sau reglabil, varf cauciuc, vinci cu reductor in doua trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una sau doua punti cu sistem de franare sau fara . Este un peridoc simplu folosit pentru ambarcatiuni din gama de mijloc ca dimensiuni de gabarit . . Peridocul se livreaza echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

E-rema 2700 VGB 13 peridoc construit pe un sasiu zincat termic din profil rectangular 80×40 sau 100×50 este destinat transportului ambarcatiunilor medii si mari cu greutati pana in 2500 kg .

Este o remorca din clasa mare, avand sistem de franare inertial pe ambele punti cu un sistem balansier dublu care asigura franarea egala pe cele patru roti. Poate fi trasa cu un autoturism mediu sau un suv .

Datorita lungimii mari se pot lansa si ridica ambarcatiunile si din ape cu adincimi reduse la mal. Placa cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte usor demontata si depozitata in locuri mici precum portbagajul unui autoturism .

Datorita sistemului de franare performant pe toate cele patru roti creste confortul si siguranta in timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisa

Cadru peridoc mare 6.8m ( profil 100×50 )
Vinci 2250
Dispozitiv KV 13
Osie cu frina VGB 13 , 2buc
Aripa mono plastic 4 bucati
Cauciucuri R14C 4 bucati
Denumire Pret
Instalatie electrica 256.00
RAR 523.00
Manopera
Adaos