• Vinci: 2250
  • Dispozitiv: KV 13
  • Osie: VGB 13

Detalii peridoc

Peridoc construit pe șasiu din țeavă rectangulară 80/40 zincat termic interior și exterior , echipat cu două sine centrale și două sau patru cale de sprijin laterale reglabile pe înălțime, sistem port vinci fix sau reglabil, vârf cauciuc, vinci cu reductor în două trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una sau două punți cu sistem de frânare sau fără. Este un peridoc simplu folosit pentru ambarcațiuni din gama de mijloc dimensiuni de gabarit . Peridocul se livrează echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

E-remă 2700 VGB 13 peridoc construit pe un șasiu zincat termic din profil rectangular 80×40 sau 100×50 este destinat transportului ambarcațiunilor medii și mari cu greutăți până în 2500 kg .

Este o remorcă din clasa mare, având sistem de frânare inerțial pe ambele punți cu un sistem balansier dublu care asigura frânarea egală pe cele patru roți. Poate fi trasă cu un autoturism mediu sau un suv .

Datorită lungimii mari se pot lansa și ridică ambarcațiunile și din ape cu adâncimi reduse la mal. Placă cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte ușor demontată și depozitată în locuri mici precum portbagajul unui autoturism .

Datorită sistemului de frânare performant pe toate cele patru roți crește confortul și siguranță în timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisă.

Cadru peridoc mare 6.8m ( profil 100×50 )
Vinci 2250
Dispozitiv KV 13
Osie cu frână VGB 13 , bucăți
Aripa mono plastic 4 bucăți
Cauciucuri R14C 4 bucăți
Denumire Preț
Instalație electrică 256.00
RAR 523.00
Manoperă
Adaos