• Vinci: 2250
  • Dispozitiv: KV 30
  • Osie: VGB 15 , 2 buc.

Detalii peridoc

Peridoc construit pe sasiu din teava rectangulara 100/50 zincat termic interior si exterior , echipat cu doua sine centrale si doua sau patru cale de sprijin laterlale reglabile pe inaltime, sistem port vinci reglabil, varf cauciuc, vinci cu reductor in doua trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una sau doua punti cu sistem de franare . Este un peridoc simplu folosit pentru ambarcatiuni din gama de mijloc si mare ca dimensiuni de gabarit . Acest tip de sasiu poate fi construit si adaptat in functie de specificatiile clientului pana la lungimea de 8 m Peridocul se livreaza echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

G-rema 3000 VGB 15 peridoc construit pe un sasiu zincat termic din profil rectangular 100×50 este destinat transportului ambarcatiunilor medii si mari cu greutati pana in 2800 kg .

Este o remorca din clasa mare, avand sistem de franare inertial pe ambele punti cu un sistem balansier dublu care asigura franarea egala pe cele patru roti. Poate fi trasa cu un autoturism mediu sau un suv .

Lansarea si ridicarea se poate face doar de pe rampe special amenajate in acest scop Placa cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte usor demontata.

Datorita sistemului de franare performant pe toate cele patru roti creste confortul si siguranta in timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisa

Cadru peridoc mare 6.8m ( profil 100×50 )
Vinci 2250
Dispozitiv KV 30
Osie cu frina VGB 15 , 2 buc
Aripa mono plastic 4 bucati
Cauciucuri R15C 4 bucati
Denumire Pret
Instalatie electrica 256.00
RAR 523.00
Manopera
Adaos