• Vinci: 2250
  • Dispozitiv: KV 30
  • Osie: VGB 15 , 2 buc.

Detalii peridoc

Peridoc construit pe șasiu din țeavă rectangulară 100/50 zincat termic interior și exterior , echipat cu două sine centrale și două sau patru cale de sprijin laterale reglabile pe înălțime, sistem port vinci reglabil, vârf cauciuc, vinci cu reductor în două trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una sau două punți cu sistem de frânare . Este un peridoc simplu folosit pentru ambarcațiuni din gama de mijloc și mare dimensiuni de gabarit . Acest tip de șasiu poate fi construit și adaptat în funcție de specificațiile clientului până la lungimea de 8 m. Peridocul se livrează echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

G-remă 3000 VGB 15 peridoc construit pe un șasiu zincat termic din profil rectangular 100×50 este destinat transportului ambarcațiunilor medii și mari cu greutăți până în 2800 kg .

Este o remorcă din clasa mare, având sistem de frânare inerțial pe ambele punți cu un sistem balansier dublu care asigura frânarea egală pe cele patru roți. Poate fi trasă cu un autoturism mediu sau un suv .

Lansarea și ridicarea se poate face doar de pe rampe special amenajate în acest scop.

Placă cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte ușor demontată.

Datorită sistemului de frânare performant pe toate cele patru roți crește confortul și siguranță în timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisă.

Cadru peridoc mare 6.8m ( profil 100×50 )
Vinci 2250
Dispozitiv KV 30
Osie cu frână VGB 15 , 2 bucăți
Aripa mono plastic 4 bucăți
Cauciucuri R15C 4 bucăți
Denumire Preț
Instalație electrică 256.00
RAR 523.00
Manoperă
Adaos