• Vinci: 2250
  • Dispozitiv: KV 17
  • Osie :VGB 15

Detalii peridoc

Peridoc construit pe sasiu din teava rectangulara 100/50 zincat termic interior si exterior , echipat cu doua sine centrale si doua sau patru cale de sprijin laterlale reglabile pe inaltime, sistem port vinci reglabil, varf cauciuc, vinci cu reductor in doua trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una sau doua punti cu sistem de franare . Este un peridoc simplu folosit pentru ambarcatiuni din gama de mijloc si mare ca dimensiuni de gabarit . Acest tip de sasiu poate fi construit si adaptat in functie de specificatiile clientului pana la lungimea de 8 m Peridocul se livreaza echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

F-rema 1500 VGB 15 peridoc construit pe un sasiu zincat termic din profil rectangular 80×40 sau 100×50 este destinat transportului ambarcatiunilor usoare si medii cu greutati pana in 1300 kg .

Este o remorca medie, avand sistem de franare inertial, care poate fi trasa cu un autoturism mediu . Datorita lungimii mari se pot lansa si ridica ambarcatiunile si din ape cu adincimi reduse la mal.

Placa cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte usor demontata si depozitata in locuri mici precum portbagajul unui autoturism . Datorita sistemului de franare creste confortul si siguranta in timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisa

Cadru peridoc mare 6.8m ( profil 100×50 )
Vinci 2250
Dispozitiv KV 17
Osie cu frina VGB 15
Aripa mono plastic 2 bucati
Cauciucuri R15C 2 bucati
Denumire Pret
Instalatie electrica 256.00
RAR 523.00
Manopera
Adaos