• Vinci: 2250
  • Dispozitiv: KV 17
  • Osie :VGB 15

Detalii peridoc

Peridoc construit pe șasiu din țeavă rectangulară 100/50 zincat termic interior și exterior , echipat cu două sine centrale și două sau patru cale de sprijin laterale reglabile pe înălțime, sistem port vinci reglabil, vârf cauciuc, vinci cu reductor în două trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una sau două punți cu sistem de frânare . Este un peridoc simplu folosit pentru ambarcațiuni din gama de mijloc și mare dimensiuni de gabarit . Acest tip de șasiu poate fi construit și adaptat în funcție de specificațiile clientului până la lungimea de 8 m. Peridocul se livrează echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

F-remă 1500 VGB 15 peridoc construit pe un șasiu zincat termic din profil rectangular 80×40 sau 100×50 este destinat transportului ambarcațiunilor ușoare și medii cu greutăți până în 1300 kg .

Este o remorcă medie, având sistem de frânare inerțial, care poate fi trasă cu un autoturism mediu . Datorită lungimii mari se pot lansa și ridică ambarcațiunile și din ape cu adâncimi reduse la mal.

Placă cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte ușor demontată și depozitată în locuri mici precum portbagajul unui autoturism . Datorită sistemului de frânare crește confortul și siguranță în timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisă.

Cadru peridoc mare 6.8m ( profil 100×50 )
Vinci 2250
Dispozitiv KV 17
Osie cu frână VGB 15
Aripa mono plastic 2 bucăți
Cauciucuri R15C 2 bucăți
Denumire Preț
Instalație electrică 256.00
RAR 523.00
Manoperă
Adaos