• Vinci: 2250 sp
  • Dispozitiv: KV 30
  • Osie:VGB 15 , 2 buc

Detalii peridoc

Peridoc construit pe șasiu din țeavă rectangulară 120/60 zincat termic interior și exterior , echipat cu două sine centrale și două, patru sau mai multe cale de sprijin laterale reglabile pe înălțime, sistem port vinci reglabil, vârf cauciuc, vinci cu reductor în două trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una ,două sau mai multe punți cu sistem de frânare . Este un peridoc folosit pentru ambarcațiuni din gama de mijloc și mare dimensiuni de gabarit . Acest tip de șasiu poate fi construit și adaptat în funcție de specificațiile clientului până la lungimea de 10 m Peridocul se livrează echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

H-rema 3000VGB 15 peridoc construit pe un șasiu zincat termic din profil rectangular 100×50 sau 120×60 este destinat transportului ambarcațiunilor mari și agabaritice cu greutăți de la 3000 kg în sus.

Este o remorcă din clasa mare / cu destinație specială, având sistem de frânare inerțial pe toate punțile cu un sistem balansier multiplu care asigura frânarea egală pe toate roțile. Poate fi trasă cu suv din clasa mare.

Lansarea și ridicarea se poate face doar de pe rampe special amenajate în acest scop.

Placă cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte ușor demontată .

Datorită sistemului de frânare performant pe toate roțile crește confortul și siguranță în timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisă. Poate fi configurat cu două ,trei sau patru punți și lungimi de max 12 m.

Cadru peridoc mare cu îmbinare 9m ( profil 100×50 )
Vinci 2250 sp
Dispozitiv KV 30
Osie cu frână VGB 15 , 2 bucăți
Aripa mono plastic 4 bucăți
Cauciucuri R15C 4 bucăți
Denumire Preț
Instalație electrică 256.00
RAR 523.00
Manoperă
Adaos