• Vinci: 2250 sp
  • Dispozitiv: KV 30
  • Osie:VGB 15 , 2 buc

Detalii peridoc

Peridoc construit pe sasiu din teava rectangulara 120/60 zincat termic interior si exterior , echipat cu doua sine centrale si doua, patru sau mai multe cale de sprijin laterlale reglabile pe inaltime, sistem port vinci reglabil, varf cauciuc, vinci cu reductor in doua trepte de putere . Acest peridoc poate fi echipat cu una ,doua sau mai multe punti cu sistem de franare . Este un peridoc folosit pentru ambarcatiuni din gama de mijloc si mare ca dimensiuni de gabarit . Acest tip de sasiu poate fi construit si adaptat in functie de specificatiile clientului pana la lungimea de 10 m Peridocul se livreaza echipat complet, cu carte de identitate, ITP, autenticitate, etc.

H-rema 3000VGB 15 peridoc construit pe un sasiu zincat termic din profil rectangular 100×50 sau 120×60 este destinat transportului ambarcatiunilor mari si agabaritice cu greutati de la 3000 kg in sus.

Este o remorca din clasa mare / cu destinatie speciala, avand sistem de franare inertial pe toate puntile cu un sistem balansier multiplu care asigura franarea egala pe toate rotile. Poate fi trasa cu suv din clasa mare.

.Lansarea si ridicarea se poate face doar de pe rampe special amenajate in acest scop Placa cu sistemul de semnalizare pe led poate fi foarte usor demontata .

Datorita sistemului de franare performant pe toate rotile creste confortul si siguranta in timpul transportului cu greutate aproape de limita maxim admisa. Poate fi configurat cu doua ,trei sau patru punti si lungimi de max 12 m

Cadru peridoc mare cu inbinare 9m ( profil 100×50 )
Vinci 2250 sp
Dispozitiv KV 30
Osie cu frina VGB 15 , 2 buc
Aripa mono plastic 4 bucati
Cauciucuri R15C 4 bucati
Denumire Pret
Instalatie electrica 256.00
RAR 523.00
Manopera
Adaos